UZUNGÖL'E YENİ PROJE

Projesi Haziran ayında bitiyor, Temmuz ayında inşaatı başlıyor

108 BİNANIN YIKIMI TAMAMLANDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çömklekçi’deki binaların neden yıkılmadığının kendilerini sorulduğunu belirterek, “Çömlekçi 324 binadan oluşuyor. Yatay mimari esaslı, konutların 3-4 katı geçmediği önemli projeyi de yürütüyoruz. Çömlekçi’de 324 binanın 108'inin yıkımını tamamladık. Haziran ayı içerisinde bütün proje süreçlerini tamamlayıp Temmuz ayında orada inşaatlara başlamak istiyoruz” diye konuştu.

3 MİLYON BEDELLİ PROJE GELİYOR

Bakan Murat Kurum, Avni Aker’in yerine yapılan Millet Bahçesi’ni gezdi. Akçaabat ve Vakfıkebir’deki millet bahçelerini de gezen Bakan Kurum, Uzungöl’de dönüşüm projesine başladıklarını söyledi. Bakan Kurum, “Uzungöl'de kaçak binaları yıktık. Uzungöl'de kaldırımların, sokakların, aydınlatmaların iyileştirilmesi kapsamında Ayder’de olduğu gibi bir proje yürütüyoruz. İnsanlara sosyal alan açmak için ilk etapta 3 milyon bedelli projeye başlıyoruz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
UzungölMillet Bahçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.