Vakalar 100’ün üzerine çıktı

Trabzon’da yeniden artış gösteren vakalar tedirgin etti

Trabzon’da Koronavirüsvakaları iki haneli rakamlardayken üç haneli rakamlara çıktı. Nisan ayından sonra en yüksek yoğunluk yaşandığı kaydedilen vakaların Ortahisar başta olmak üzere birçok ilçede olduğu öğrenildi. Trabzon’da vaka sayısı 103’ü buldu.

ÇAĞLAYAN’DA 20 HANE KARANTİNADA

Ortahisar’ın Çağlayan Mahallesinde fabrikada çalışan 2 kişinin koronavirüs testinin pozitifi çıkmasının ardından Yanlıcak mevkiinde 20 hane karantinaya alındı.

BAHÇECİK’TE 3 KİŞİDE KORONA VAKASI

Bahçecik Mahallesinde 3 kişide Kovid vakası olduğu ancak durumlarının iyi olduğu açıklandı.

AKÇAABAT’TA DÜĞÜN İPTAL EDİLDİ

Akçaabat ilçesinin Kuruçam Mahallesinde kına gecesi yapan bir gelinin Kovid semptomu göstermesinin ardından düğün iptal edilerek karantinaya alındığı bilgisine ulaşıldı. Yapılan kovid testlerinin negatif çıktığı ancak her ihtimale karşılık 14 günlük karantina uygulamasına tabi tutulduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
NisanVakaKovid
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.