Zorluoğlu İstanbul'daydı

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Zorluoğlu, Trabzon ve Çaykaralılar Kültür Dayanışma Derneği ile Pendik Trabzonlular Derneği tarafından Pendik’teki bir otelde düzenlenen geceye katıldı. Zorluoğlu “Trabzon’un yeni bir havaalanına ihtiyacı var. Önümüzdeki dönemde Trabzon’u tam bir turizm kenti haline getirmek, çok daha fazla turisti kente çekmek arzusundayız. O bakımdan yeni bir havaalanı için çalışmalara başlamamız gerekiyor” dedi.

TRABZON’UN YENİ BİR HAVALİMANINA İHTİYACI VAR

Geceye katılanlara, Trabzon için vizyon proje olarak kabul edilebilecek 4 önemli projeden söz eden Zorluoğlu, “Şehrimizin mega proje beklentileri, yetkili mercilere herkes tarafından iletilmesi gereken talepleri var. Bunlardan bir tanesi Trabzon-Erzincan demiryolu hattıdır. Bize düşen bu projeyi yakından takip edip bir an önce hayata geçmesini sağlamaktır. Trabzon’un yeni bir havaalanına ihtiyacı var. Önümüzdeki dönemde Trabzon’u tam bir turizm kenti haline getirmek, çok daha fazla turisti kente çekmek arzusundayız. O bakımdan yeni bir havaalanı için çalışmalara başlamamız gerekiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.