Ağaoğlu'ndan John Obi Mikel'in iddialarına cevap

Trabzonspor  Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan John Obi Mikel'in iddialarına cevap

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Nijeryalı oyuncu John Obi Mikel'in takımdan ayrılma süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Obi Mikel'in "Başkanla konuştum, paylaşımımı kaldırmamı ifade etti" dediğini hatırlatan Ağaoğlu, oyuncu ile aralarında böyle bir konuşma geçmediğini söyledi ve "Ben böyle bir şeyi neden bizimle paylaşmadan yaptığını sordum. Neticede 'Trabzonspor açısından çok önemli bir maç öncesi bizlerle paylaşmadan paylaştın' şeklinde." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilen Nijeryalı oyuncu John Obi Mikel'in, ayrılış sürecine ilişkin yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Ayrılık sonrası oyuncunun İngiltere'de yaptığı açıklamalara ilk etapta kulüpten yanıt gelmiş ve oyuncunun açıklamalarının gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Trabzonspor olarak kısa sürede Covid-19'a karşı tüm tedbirlerimizi aldık. Tedbirler ve sağduyu çağrılarına rağmen Mikel, İngiltere'ye ailesinin yanına gitmek istediğini beyan ettiğinde, olası uluslararası uçuş kısıtlamalarından dolayı geri dönemeyeceği bildirilmiştir. Türkiye'de liglerin ertelenmesini bekleyen tüm futbolcular ve bizler gibi soğukkanlı ve sağduyulu olmasını beklediğimiz futbolcumuz, maalesef gitmeyi tercih etmiştir. Menajeri bu duruma bizzat şahittir. Alınan ortak kararla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık" ifadeleri kullanılmıştı.

Anahtar Kelimeler:
IngiltereAğaoğluNijerya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.