AĞAOĞLU NE ANLATTI

Ahmet Ağaoğlu: ’Ali Koç bana ’Gole neden sevinmiyorsun?’ dedi

Trabzonspor Başkanı Ahmet AğaoğluSpor Toto Süper Lig 13. haftasında Fenrebahçe karşısında aldıkları 2-1’lik galibiyetin ardından Beyaz TV’ye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Seyircimize teşekkür ediyorum. Trabzonspor taraftarına yakışır olgunlukta 90 dakika boyunca takımlarını desteklediler. İyi bir sınav verdik. 

"FENERBAHÇE MAÇLARINDA SIKINTI HEP AKTÖRLERDEYDİ"

Her zaman söylediğim gibi, Fenerbahçe maçlarında sıkıntı aktörlerdeydi. O aktörler devreden çıkınca gördüğünüz gibi fazla bir sıkıntı yaşanmadan da oynanabiliyormuşuz. Bunların bedelini hep bizlere öddetti. Allah da onlara o bedeli ödetir inşallah. 

"BU KADAR GOL KAÇIRMAMAMIZ GEREKİYORDU"

Sahada 4 tane alt yapıdan oyuncumuz vardı. Yaş ortalamaları 20. Bunu beni çok mutlu etti. Kaptanın performansı mükemmeldi. İyi futbol oynadık. Çok gol kaçırdık. O kadar gol kaçırmamamız lazımdı. Kaçırınca son dakikalarda sıkıntı yaşıyorsunuz işte. Son dakikada Uğurcan çıktı sahneye. 

"ALİ KOÇ BANA ’NEDEN GOLE SEVİNMİYORSUN?’ DEDİ"

Ali Koç çok olgun bir insan. Gerçek bir spor adamı. O da çok zor bir görev aldı. Sosa’nın golünden sonra ben ön taraftaki seyircimizi sakinleştirmeye çalışırken, "Ali Koç çok güzel bir gol. Lütfen ayağa kalk ve sevin dedi." Tebrik etti güzel oyundan dolayı. Çok güzel oynadınız dedi. 

"ALİ KOÇ GERÇEK BİR SPOR ADAMI"

Zaten dostluk sporun ruhunda var olan bir şey. Yıllarca birileri bu dostluğu öldürmek istedi. Ülkenin imajına da zarar veriyorlar. Trabzonspor taraftarının gerçek yüzünü bu şekilde gösterebilirdik. Ali Koç bu maça gelerek yardımcı oldu. Ali Koç gerçek bir spor adamı. 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAhmet Ağaoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.