"Beşiktaş 'Feda' dedi biz 'Sabır' diyoruz".

Bu üç senelik süreçte Trabzon yarışın içerisinde olacaktır. Bunu gerçekleştirebilmek için çok büyük sıkıntıların altına girmemizin gereği yok. Listemizi çarşamba günü (yarın) teslim edeceğiz. Başka başkan adayı çıkabilir mi bilmiyorum..

Biz çıkmasını istiyoruz. Bu her Trabzonspor delegesinin hakkıdır. Zorlu bir süreçten geçeceğiz. Camiamızın kulübün yeniden yapılanmasına sabır göstermesini istiyoruz. Bu çok önemli" ifadelerini kullandı..

FiKiR BiRLiĞi GERÇEKTEN ÖNEMLi

Özellikle asbaşkanlık konusunda birçok ismin medyada çıkmasına değinen Ağaoğlu, isimlerin öneminin olmadığını belirterek "Asbaşkanlık konusunda kesinleşen bir şey yok. Konuştuklarımız var ama kesinleşen bir şey yok..

Zaten başımıza ne geldiyse sabırsızlıktan geldi. O yüzden sürekli 'ne oldu' sorularına şaşırmıyorum. En kötü gelecek hafta herkes öğrenecek ne olduğunu. İşin zorluğu şurada; İnsanların 1 haftaya bile tahammülü yok. Biz bu insanlardan 3 sene sabır istiyoruz..

Bekleyelim... Asbaşkanlık önemli değil de esas olan yönetim listesinin kendisi ve aynı kafa yapısına sahip, aynı fikir birliğini taşıyan insanlarla yola çıkmak. Bunun için çabalıyoruz ve iyi bir yönetimle görevi devralmak istiyoruz" açıklamasını yaptı..

YÖNETiCiNiN CEBi KASA DEĞiL

Şimdiye kadar oluşan algının yanlış olduğunu vurgulayan Ağaoğlu, yöneticilerin para vermesi ve bu şekilde kulübün yönetilmesinin yanlış olduğunu belirtti. Ağaoğlu, "O gelecek para verecek, bu gelecek para verecek. Yöneticinin cebi kulübün kasası, kulübün kasası da yöneticinin cebi değildir..

Yönetici parasıyla kulüp yönetilmez. Kulübün kaynakları aslında kendisini yönetmeye yeter. Gördük işte, o düşüncenin kulübü ne noktaya getirdiği ortadadır. Bu konu kapanmıştır, tartışma bile istemiyorum. Yöneticinin parasıyla kulüp yönetilmez..

Buna zaten UEFA da izin vermiyor. UEFA ve TFF'nin kanunları ne ise o şekilde yapacağız. Açsınlar baksınlar TFF, UEFA veya Türkiye'de maliye mevzuatının herhangi bir yerinde 'Yöneticiler geli kulübe para verir' diye bir şey var mı? Kulüp, amir hükümler neyi emrediyorsa o şekilde yönetilecek" diye konuştu..

YABANCI HOCA GÜNDEMDE YOK

Ağaoğlu , Rıza Çalımbay'ın Trabzonspor'da devam edip etmeyeceğine dair de şunları söyledi: "Kesinlikle şu anda benim gündemimde böyle bir şey söz konusu değil. Profesyonel bir kadro ve hoca var. Devam eden lig sürecinde böyle bir tasarruf içerisinde bulunmak doğru bir yaklaşım değil..

Görevinin başında olan bir yönetim var. Bunlar doğru bakış açısı değil. Böyle dillendirilmesi hoş değil. Ne teknik kadroyla ne de oyuncu kadrosuyla en ufak bir düşünceyi dahi dile getirmedim. Benim ağzımdan çıkmayan şeylerin yansıtılmasını doğru bulmuyorum. Herkesin bu hassasiyeti göstermesini istiyorum.".

Ağaoğlu, borçlarla ilgili de "Birinci önceliğimiz mali sıkıntılar. Finansal sorunları çözüm noktasına ulaştırmamız lazım. Önce bunun için çalışacağız. Finansal tabloyu gerçek rakamlarıyla analiz ettikten sonra alacağımız önlemler" ifadesini kullandı..

HACIOSMANOĞLU DESTEK VERECEK

Eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bizzat beni arayarak bu süreç içerisinde her türlü desteği vereceğini söyledi. Bu camiaya hizmet etmiş her şahsa saygım vardır. Hizmet etmiş başkanın Trabzonspor'a yanlış yapmak için görevin başına geldiğine inanmıyorum..

Lakin bazı uygulamaları yanlış olabilir. Sağlıklı kararlar alamamış olabilir. Benimle çalışacak arkadaşlara öncelikle bunu söylüyorum. Geçmişe saygınız yoksa onların tasarruflarını bir şekilde kabullenmiyorsak ileriye dönük bir yol almamız mümkün değil..

ZOR BİR DURUM / Mini Yorum / Yunus Emre Sel

Sabır ve Trabzonspor yan yana gelmekten çok uzak iki kelime. Zaten yapı itibariyle ani sinirlenen, tepkisini içinde saklamayan Trabzon insanının, şimdi bir de Trabzonspor için sabır etmesini beklemek çok zor gözüküyor. Ancak, geriye dönüp bakıldığında çok iyi niyetle başlamasına rağmen sabırsızca ve ani verilen kararların bedeli çok ağır olmuştur. Bu nedenle artık bir şeylerin değişmesi gerekiyorsa o zaman tam da bu zaman. Herkesin elini taşın altına koyması hatta bunun için daha da fazlasını yapması gerekiyor artık. Şimdi değilse ne zaman.Sabır ve Trabzonspor yan yana gelmekten çok uzak iki kelime. Zaten yapı itibariyle ani sinirlenen, tepkisini içinde saklamayan Trabzon insanının, şimdi bir de Trabzonspor için sabır etmesini

beklemek çok zor gözüküyor. Ancak, geriye dönüp bakıldığında çok iyi niyetle başlamasına rağmen sabırsızca ve ani verilen kararların bedeli çok ağır olmuştur. Bu nedenle artık bir şeylerin değişmesi gerekiyorsa o zaman tam da bu zaman. Herkesin elini taşın altına koyması hatta bunun için daha da fazlasını yapması gerekiyor artık. Şimdi değilse ne zaman..

fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.