Fırtına 9-4 önde

Karadeniz ekibi ile Medipol Başakşehir, bugün Süper Ligde 19'uncu kez karşı karşıya gelecek. Ligde 2 takım arasında bugüne kadar oynanan 18 maçta Trabzonspor'un 9, Başakşehir'in 4 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Bordo-mavililer bu periyotta rakip fileleri 32 kez sarsarken, kalesinde 17 gol gördü.

4 maçtır gülemiyor

Fırtına, Medipol Başakşehir ile yaptığı son 4 maçta rakibine üstünlük kuramadı. En son 2014-15 sezonunun 2'nci yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda İstanbul takımını 3-2 mağlup eden bordomavililer, sonraki 4 maçta 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Karadeniz ekibinin futbolcuları bu seriyi sona erdirmek için birbirlerine söz verdiler.

Trabzon seriyi bozmak istiyor

Trabzon, evinde 24 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Başakşehir'in bu serisine son vererek 3 puana uzanan taraf olmak istiyor. İstanbul temsilcisi evinde oynadığı 24 karşılaşmada 18 galibiyet alırken, 6 maçtan beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi son yılların önemli çıkış yapan rakibini deplasmanda mağlup ederek zirve yarışında önemli bir virajı geride bırakmak istiyor.

En farklı skor: 6-1

Karadeniz ekibi ile Başakşehir'in bugüne kadar yaptığı maçlarda en farklı skoru Trabzonspor elde etti. Bordo-mavililer, Süper Lig'de 2009- 2010 sezonunda Olimpiyat Stadı'nda Başakşehir'i 6-1 ile geçmişti..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.