Giray Bulak'tan Trabzonspor açıklaması

 Giray Bulak, Trabzonspor ve Ünal Karaman’la ilgili açıklamalarda bulundu.Giray Bulak, "Karagümrük'ten ayrılık sürecim dosthane bir şekilde oldu. Sonuçlar gelmedi, istediğimiz skorları da alamadık. Böyle bir ayrılık yaşamak zorunda kaldık. Erkan Zengin'in ayrılığından sonra ön bölgede sıkıntı yaşadık. Karagümrük takımı devre arasında 3 ya da 4 transfer yaparsa ligin ikinci yarısında etkili olur." ifadelerini kullandı.Sezona Boluspor'da başlayan Bulak, Boluspor'un kendisinden sonra göreve gelen teknik direktörü Osman Özköylü'nün "Maalesef bugünkü test sonuçları daha sezon başında olan, sezona başlayıp 3-5 gün sonra yapılan takımların test sonuçları ile aynı."açıklamasına "Antrenörler maalesef bazen boş konuşuyorlar. Açıklamayı yapan arkadaşımız benim sporculuğumu yapmış ve benim Trabzonspor'a transfer ettiğim eski öğrencim. Hoca olmak, futbolcu olmak güzel şeyler fakat insan olmak zor iş" cevabını verdi. 

Trabzonspor'da yaşanan Ünal Karaman krizi hakkında da konuşan Giray Bulak, "Yaşananları bilmiyoruz. Ünal Hoca'ya da Başkan Ahmet Ağaoğlu'na da haksızlık yapılmış olabilir. Ünal Karaman, Trabzonspor'a katkılar sağlamıştır. Fakat bizleri var eden Trabzonspor'dur. Erol Bulut ismi gündemde Erol Bulut yeni teknik direktör olabilir, Erol kardeşimiz iyi bir Trabzonludur, başarılı da olabilir" açıklamasında bulundu.

Bulak, Trabzonspor'dan teklif aldı mı?
'Trabzonspor'dan sportif direktörlük konusunda teklif aldınız mı?' sorusuna ise Bulak, "Trabzonspor'dan son 20 yıldır teklif almadım. Trabzonspor'dan teklif gelirse düşünmeden evet deriz." yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.