HELAL OLSUN SİZE

İşte karşınızda yeni 'Sosa'lar

Trabzonspor'da bu yıl gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Sosa, Trabzonsporlu çocukların örnek aldıkları isim oldu.

Trabzon'da herkes bu görüntüyü konuşuyor.

Jose Sosa'nın hayranı olan çocukların sırtlarına '61 Sosa' yazdıkları görüntü sosyal medyada gündem olmuş durumda. Giysisi olmadan sırtına kalemle "61 Sosa" yazan küçük taraftarın bu sevgisine, bordo mavililerin kaptanı kayıtsız kalmadı.
Bu fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Sosa büyük beğeni topladı. 1461 Trabzonspor'un isim babası ve İş Adamı Serkan Kılıç ise çocuklara sırtında Sosa yazan forma hediye etti. Herkesin ilgi odağı olan bu çocuklara 'o senin bu benim' tartışması olmasın diye hepsine sırtında Sosa yazan forma hediye edildi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.