Henüz her şey bitmedi!

Beşiktaş’ı gözüne kestiren Trabzonspor Teknik Direktörü Çalımbay,  “Pes etmek Trabzon’un ruhunda yoktur” dedi

Alanyasyor galibiyetiyle rahat bir nefes alıp üzerindeki kara bulutları dağıtan Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş’ı da gözüne kestirdi. Ligin ikinci yarısında kazanabilecekleri bir çok maçta hesapta olmayan puan kayıpları yaşadıklarını söyleyen Çalımbay, “Böyle bir sürecin ardından Alanyaspor karşısında aldığımız galibiyet takımı psikolojik olarak rahatlattı. Şimdi Beşiktaş maçına yoğunlaştık” diye konuştu. 

Çalımbay, ligde her takımın telafisi olmayan maçlar oynadığının da altını çizerken, “Alanya maçı da hem bizim açımızdan hem de rakibimiz açısından bu karşılaşmalardan biriydi. Mağlup duruma düşmemize rağmen takım olarak iyi bir geri dönüş yaptık ve şimdi her anlamda daha güçlüyüz. Çünkü bu galibiyet ile üzerimizdeki olumsuz havayı da dağıttık. Camia olarak Beşiktaş maçı için kenetlendik. Henüz her şey bitmedi ve ligde her hafta büyük değişimlerin olabileceğini görüyoruz. Trabzonspor olarak asla pes etmeyeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Henüz Her şey Bitmedi!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.