Hull City'nin Ömür teklifi ortaya çıktı!  Transfer sıkıştı...

Trabzonspor'un futbolcusu Abdülkadir Ömür'ün İngiliz ekibi Hull City'e transferinde sorun çıktı. Pendikspor, Suudi Arabistan'dan Al-Fayha ve Brezilya Santos takımının ardından Hull City Trabzonspor'un kapsısını çaldı. Trabzonspor'da kadro dışı kararı verilen Abdülkadir Ömür'ün son görüşmede Trabzon'da kalmak istemediğini bir kez daha yönetime iletti.  Süper Lig ekiplerinden Pendikspor,  Abdülkadir Ömür için 5 milyon peşin 7 milyon euro teklifinde bulundu. Pendikspor ayrıca satıştan da yüzde 20 kar payı önerdi. Oyuncunun kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediğini yeniden yönetime bildirdi. Yönetim yaptığı toplantıda son kez görüşme kararı alınan Ömür'den olumlu sonuç gelmedi. 

Pendikspor'un ardından Abdülkadir Ömür için devreye giren Hull City takımı sahibi Acun Ilıcalı ile görüşme yapıldı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın yaptığı bu görüşmede tarafların 6 milyon euro'da anlaştığı fakat ödeme şeklinde sorun yaşandığı ileri sürüldü.Acun Ilıcalı'nın 2.5 milyon euro peşin vermek istediği fakat Doğan'ın paranın tamamını peşin istediği öğrenildi. Trabzonspor ayrıca Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesine, "Türkiye'den bir takıma satılırsa bonservis bedelinin %50'sini alırız" şeklinde madde koydurmak istediği ileri sürüldü. 

Anahtar Kelimeler:
Hull CityAcun ılıcalı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.