Hüseyin Çimşir'den oyuncularına tam not

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir oyuncuların motivasyonu için övgü dolu ifadeler kullandı ve, “Tüm oyuncularım bir taraftar kadar heyecanlı. Şampiyonluğu ne kadar istedikleri gözlerinden okunuyor. Motivasyonlarından memnunum.” ifadelerini kullandı.Trabzonspor sezonun geri kalanı öncesi hazırlıklarına devam ederken teknik direktör Hüseyin Çimşir oyuncuların motivasyonundan fazlasıyla memnun.

Çimşir, "Tüm oyuncularım bir taraftar kadar heyecanlı, şampiyonluğu ne kadar istedikleri gözlerinden okunuyor. Motivasyonlarından memnunum. Ligin başlaması için belirlenen tarihe kadar en iyi durumumuzda olmak için yapılması gereken her şeyi yapacağız" dedi. Öte yandan bordo-mavililer dünü izinli geçirdi. Teknik direktör Hüseyin Çimşir'in bugün başlayacak olan antrenmanlarda tempoyu daha da artıracağı ve taktik çalışmalara ağırlık vereceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.