Hüseyin Çimşir kararını verdi! Sosa ve Ndiaye...

Trabzonspor ilk yarıda kaybettiği Göztepe karşısında sürpriz istemiyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir, "Her maç zor geçecek. Bu saatten sonra kayıp yaşamaya tahammülümüz yok. Zirvedeki yerimizi sonuna kadar korumalıyız" dedi

Süper Lig'de 53 puan ve averajla Başakşehir'in önünde liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, kalan 8 maçın startını bugün İzmir'de verecek. Bordo-mavilililer ligin ilk yarısında 1-0 kaybettiği rakibinden hem rövanşı almak hem de liderliğini korumak istiyor.

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, futbolcularıyla yaptığı son toplantıda, "Hepimiz zorlu bir dönem geçirdik. Bu süreçte futbolu çok özledik. Ligde zirvedeyiz ve koltuğumuzu korumak zorundayız. Göztepe maçı dahil kalan maçlarımız çok zor geçecek. Bunun bilincinde hazırlığımızı yaptık" diye konuştu.

SOSA'DAN YOKSUN

Trabzonspor'da arka adalesindeki sertleşme nedeniyle bir süredir idmanlara katılamayan kaptan Sosa riske atılmayacak. 34 yaşındaki Arjantinli yıldız, kafilede yer aldı ancak maçta oynamayacak. Yıldız oyuncunun Fenerbahçe kupa rövanşında da dinlendirilmesi bekleniyor. Bordomavili takımda Yusuf Sarı ve Kamil Ahmet de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

DEPLASMANDA KAYBETMİYOR

Fırtına, deplasman maçlarındaki performansıyla dikkat çekiyor. Bordo-mavililer rakip sahada oynadığı 12 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Attığı 22 gole karşılık ise kalesinde 12 gol gördü. Trabzonspor, rakip sahalarda topladığı 23 puanla bu anlamda ilk sırada yer aldı. Trabzonspor, liderlik yarışını yakından ilgilendiren iki zorlu dış saha maçını üst üste oynayacak, Göztepe'nin ardından Alanya'ya konuk olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.