İstanbul'da polis aracına ne yaptığınızı biliyoruz

İki cılız slogan için emniyeti suçladı, İstanbul emniyetine takla attı.

Süper Lig'de Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de başkanvekili Semih Özsoy açıklamalarda bulundu.Süper Lig'de Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Feberbahçe'de başkanvekili Semih Özsoy açıklamalarda bulundu.

"Hakeme rağmen kazanamadık"
"Bu kadar iyi oynayıp mağlup olmak bizi üzüyor. Ersun hocamızı, oyuncuları kutluyoruz. Uzun zamandır bu kadar istatistiklerin lehimize olduğu ortamda kaybetmek bizi üzdü. İyi değil, çok iyi oynadığımız halde hakeme rağmen kazanamadık. Rüzgarı arkasına alanlar rahat konuşabilirler. Faul diye çaldığı pozisyon inanılır gibi değil, 2. golde de auta giden top korner verildi. Bu bariz hatalara rağmen kazanabilirdik."

"Biz şampiyon olacağız"
"Biz şampiyon olacağız. Transfer yapamayacağımızı, transfer yaptırılmayacağını, artıya geçebileceğimizi düşündüğümüzde tekrar hamle olacağını biliyorduk, bu malumun ilamı oldu ama biz şampiyon olacağız." Ali Koç'a yöznelik tepkilerin sorulması üzerine Özsoy, "Biz İstanbul emniyetini arar olduk" diye cevap verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.