İŞTE GİZLİ PLAN...

Bordo-mavililer, İranlı Pouraliganji’den sonra sürpriz şekilde şimdi gündemine Hosseini’yi aldı ve transferi büyük ölçüde bitirdi. Hosseini aksilik olmazsa haftaya Slovenya’da olacak

Trabzon’da son dakika bombası…Bordo-mavililer, uzun süredir transferde stoper için bir çok isim ile görüşürken, asıl gizli planı ortaya çıktı. Trabzonspor, İran Milli Takımından stoper Pouraliganji ile temas kurarken, Dünya Kupası’nda boy gösteren diğer İranlı stoperi Majid Hosseini’yi de gündemine aldığı belirtildi. Özkan Sümer ile Teknik Direktör Ünal Karaman’ın Dünya Kupası’nda gözünü çevirdiği isimlerden olan Hosseini’ye geçer not verilirken, transfer için düğmeye basıldı.

ÇARŞAMBA SLOVENYA’DA

Bordo-mavililer, kulübü İstiklal ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve geçen sezon İran ekibi Rah Ahan’da kiralık oynayan Hosseini ile görüşmelerde anlaşma sağlandığı belirtildi. İran ekibinin de Hosseini için 500 bin Euro bonservis istediği Trabzonspor’un ise 300 bin Euro önerdiği ifade edildi. Bordo-mavililer, Hosseini’nin transferini birkaç gün içerisinde bitirerek büyük ihtimalle Çarşamba günü oyuncuyu imza için Slovenya’ya getirmeye hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.