Kalitenizi ortaya koyun!

Galatasaray derbisinin Avrupa yolunda kritik bir viraj olduğunu oyuncularına her fırsatta anlatan Çalımbay, “Galatasaray özellikle kendi saha ve taraftarı önünde etkili bir takım. Bu nedenle 90 dakika oyun disiplininden kopmadan sahada mücadele etmenizi istiyorum” uyarısında bulundu. Derbinin üst düzey tempoda bir oyuna sahne olacağını da söyleyen Çalımbay, “Bu maçta alacağımız galibiyet Avrupa yolunda önümüzü açacaktır. Bu bilinçle kalitenizi ve karakterinizi sahaya yansıtın” diye konuştu.

Trabzon yarım takım!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 1 Nisan Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana, Milli Takım kamplarına giden Okay Yokuşlu, Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Novak, Hubocan ve Onazi ile sakatlıkları devam eden Esteban, Durica, Castillo katılmadı. Bero ve Abdülkadir Ömür ise takımdan ayrı koşu yaptı. Bordo-mavili futbolcular, koşu ve dayanıklılık çalışması yapılan antrenmanı, dar alandaki maçla tamamladı. Milli maçlar nedeniyle eksik çalışan Trabzonspor’da, Rıza Çalımbay da dar alandaki çift kalede yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.