Ödemeler tamam!

Trabzonspor’da Salı günü mazbatayı alan Ahmet Ağaoğlu yönetimi, 4 günlük süreç içinde 5 oyuncuda yaşanan ekonomik sıkıntıların önüne geçti. İlk olarak Rodallega’nın bonservis bedelinin geciken taksiti nedeniyle Akhisarspor’un gönderdiği ihtarla karşılaşan yeni yönetim, 850 bin euroluk sorunu çözüme kavuşturdu. Ayrıca Hyun-Jun Suk’un transferinden Porto’ya ödenmesi gereken 250 bin Euro’luk taksitte yönetim tarafından yatırılarak, yeni bir FIFA sürecinin başlamasının önüne geçildi.

İki kulübe yapılan önemli ödemelerin ardından kulübe alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle ihtar çeken Ogenyi Onazi, Hugo Rodallega ve Fabian Castillo’yla görüşen yöneticiler, üç oyuncunun da gecikmiş alacaklarını hesaplarına yatırdı. Yönetim ayrıca bugüne kadar alacakları önemli oranda gecikmeye giren yabancı oyunculara Pazartesi, diğer tüm oyunculara ise gelecek hafta sonuna kadar ödemelerini yapmayı planlıyor.

Anahtar Kelimeler:
Ödemeler Tamam!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.