ONUR'U HEDEF ALDI, HATIRLATMA YAPTI

Trabsonspor'da bir dönem teknik direktör olarak görev yapan Vahid Halilhodzic'in tercümanı Murat Konay sosyal medyadan dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın kadro dışı bırakılmasının ardından sert paylaşımlarde bulunan Konay, kapalı kapılar ardında daha farklı şeyler yaşandığını öne sürdü. Kendisini "Bunlar organize işler" diyerek savunan Onur'un o dönem “Burası Trabzon ben adamı donla atletle gönderirim” tarzında çıkışlarını hatırlattı.

İşte Konay'ın sosyal medyada olay olan o tweetleri;

Ne doğru bi kelime “Ağalık”  iimdi devamı gelmeli, profesyonelliği tüm kulübe aşılamalı. Sömürmeye son verilmeli. Taraftara şirin görünüp sırf kendi çıkarlarına hizmet verenlerle yollar ayrılmalı. Kulübü zirveye taşımanın en doğru yolu bu! Ama günümüz şartlarında ve bu kirli sistemde ne kadar başarılı olunur bilemem. Bu sektörde kazanılan maaşları kimse normal şartlarda kazanamadığı için herkes susmayı tercih ediyor. Taraftar ise sadece tapıyor,gözü kapalı tapıyor. Demek organize iş öylemi.. Kardeşşş bazı şeyleri “Burası Trabzon ben adamı donla atletle gönderirim” derken de düşünecektin.Hiç kimse kimseden üstün değildir, keza kulüp kimsenin çifliği değil.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.