POLONYA - TÜRKİYE MAÇI 11'LERİ:

Euro 2024'ten önce son hazırlık maçını yapacak olan A Milli Futbol Takımımız, Polonya ile karşı karşıya gelecek. Montella yönetimindeki Bizim Çocuklar deplasmanda galibiyet için mücadele edecek. PGE Narodowy Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Balazs Berke yönetecek. Maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri merak ediliyor.

EURO 2024 öncesi son hazırlık maçını oynayacak olan A Milli Futbol Takımı'mız, Polonya ile kozlarını paylaşacak. Başkent Varşova'daki PGE Narodowy Stadı'nda yapılacak hazırlık mücadelesinde Macaristan Futbol Federasyonundan hakem Balazs Berke düdük çalacak. Berke'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Vencel Toth ve Balazs Szert yapacak. Peki Türkiye milli maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İtalya - Türkiye maçı 10 Haziran Pazartesi günü saat 21.45'te TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

POLONYA - TÜRKİYE MAÇI 11'LERİ:

Polonya: Szczesny, Bednarek, Dawidowicz, Kiwior, Frankowski, Slisz, Zielinski, Piotrowski, Zalewski, Swiderski, Lewandowski

Türkiye: Mert, Kaan, Samet, Abdülkerim, Mert Müldür, Salih, Hakan, İrfan Can, Orkun, Kerem, Semih

31 YIL SONRA İLK MAÇ

Türkiye, Polonya ile 31 yıl sonra ilk kez mücadele edecek. Ay-yıldızlılar, Polonya ile son maçını 27 Ekim 1993'te İstanbul'da İnönü Stadı'nda oynadı. 1994 Dünya Kupası Eleme Grubu maçını 2-1 kazandık.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.