ŞAMPİYONLUK İÇİN!

Ağaoğlu ile Newton’un zirvesinin mesajı: 2021’de Trabzon zirvede olacak... Başkan Ağaoğlu, ilk kez birinci adam olmasına rağmen Newton’a güven vererek, “Yarım kalan hikayemizi bu yıl tamamlayacağız. Bunun için biz üzerimize düşeni yapacağız” dedi Newton da kendisine duyulan güven için mutlu olduğunu Başkan Ağaoğlu’na ileterek, “Trabzon’un zirvede olması için sizin gibi biz de her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Trabzon’da şampiyonluk inancı...

Bordo-mavililerde yönetimin, son iki maçta görevi verdiği ve Türkiye Kupası’nı kaldıran Teknik Direktör Eddie Newton ile gelecek sezon için devam etmesinde Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ısrarının etkili olduğu belirtildi. Bu yönde yönetimin de onayı sonrası ilk kez birinci adam olarak görev yapacak Newton ile ‘devam kararı’ alınması sonrası Başkan Ağaoğlu, tecrübeli hoca ile gelecek yıl planlamasını masaya yatırdı. Başkan Ağaoğlu, Newton ile yaptığı zirvede, yeni teknik direktöre olan güvenini aktarırken, “Biz yönetim olarak her zaman istikrarı savunduk ve sezona başladığımız teknik ekibin içinde olan isimleri tercih etmemizde devamlılık esası önceliğimizdi. Bu doğrultuda size olan güvenimiz tam. İnanıyoruz ki Trabzonspor sizin için de büyük bir fırsat olacaktır. Biz bu takımın geçen yıldan yarım kalan şampiyonluk hikayesini tamamlaması için her şeyi yapacağız. Bu yolda size ve takıma olan inancımız tam” dediği belirtildi.

2021 için yapılan zirvede Ağaoğlu’na bu güven verici sözleri için teşekkür eden Teknik Direktör Newton, “Burada aylardır varım ve bu takımın potansiyelinin farkındayım. Geçen sezon şanssızlıklar arzulanan şampiyonluğa ulaşmamızı engelledi. Kupa hepimiz için bir teselliydi. Şimdi yeni bir sayfa açılıyor benim için. Trabzonspor’un hedefi tabi ki şampiyonluk. Sizin gibi biz de bu hedef için elimizden geleni yapacağız” diyerek Ağaoğlu’na gelecek sezon için umutlu mesaj verdiği belirtildi.
 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAğaoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.