Sehic Trabzon’a hayırlı olsun

İkinci yarıya güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Trabzonspor ilk transferi ile anlaşma sağladı. Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor arayışlarını 4 koldan sürdürüyor. Bordo-mavililer ikinci yarı için en az üç bölgeye takviye yapacak. Biran önce eksik bölgelere takviye yapmayı amaçlayan yönetim Erzurumspor’un Bosna Hersekli file bekçisi İbrahim Savic’in transferini bitirmek üzere olduğu ortaya çıktı.

HER KONUDA ANLAŞILDI

Kaleci Estaban’ın takımdan ayrılması üzerine harekete geçen Trabzonspor sürpriz bir isme yöneldi. Bordo-mavililer Onur’ın kadro dışı kalmasıyla kaleyi devralan ve üstün performansıyla göz dolduran genç isim Uğurcan Çakır’ın yanına Bosna-Hersekli file bekçisi Sehic’in transferiyle kaleyi daha da sağlama almayı planlıyor. 30 yaşındaki tecrübeli file bekçisinin kulübü Erzurumspor’la karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı belirtilirken, bonservisi ile Trabzonspor’a gelmeye hazır olduğu kaydedildi.

SALI GÜNÜ AÇIKLANACAK

Tecrübeli kalecinin Trabzonspor’a gelmek istediği ve karşılıklı olarak her konuda anlaşıldığı ifade edilirken, bu transferin de Salı günü açıklanması bekleniyor. Bordo-mavililerin ufak pürüzlerin giderilmesi sonrasında Salı günü bu transferi açıklamayı planladığı öğrenildi. Sehic’in 3 Ocak’ta başlayacak Antalya kampına yetiştirileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.