Sörloth fırtınası Beşiktaş maçında da sürdü

Alexander Sörloth fırtınası Beşiktaş - Trabzonspor maçında da sürdü

Trabzonspor'un Norveçli yıldızı Alexander Sörloth gösterdiği performansla sezonun parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Norveçli oyuncu Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Beşiktaş - Trabzonspor maçının 5. ve 90. dakikalarında attığı golle bu sezon bordo mavili formayla çıktığı 34. resmi maçında 24. golünü attı. Sörloth ligdeki gol sayısını ise 19'a yükseltti.

Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ta konuk oldu. Vodafone Stadyumu'nda oynanan maçta gol erken geldi.Bordo mavililer henüz 5. dakikada Alexander Sörloth'tan bulduğu gol ile 1-0 öne geçti.Beşiktaş, 57. dakikada Kevin Prince Boateng ve 64. dakikada Domagoj Vida'nın attığı gollerle 2-1 öne geçerken Sörloth 90. dakikada bir kez daha sahne aldı ve takımına 1 puanı getiren isim oldu.Sezon başında İngiliz ekibi Crystsal Palace'tan kiralanan Norveçli yıldız bu sezon bordo mavili formayla çıktığı 22. lig maçında 19. golünü attı.Sörloth bordo mavili formayla çıktığı 34 resmi maçta ise 24 gole ulaştı.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Sörloth, Beşiktaş'ın maça iyi başladığını ancak önemli olanın puan almak olduğunu ve kendilerinin de bunu başardığını söyledi. "Bugün en iyi performansımızı gösterdiğimizi söyleyemeyiz ama önemli olan şey kaybetmemekti. Bugün de bunu gösterdik. İnanılmaz mutluyum. 2. golde çok kaliteli bir orta geldi, golü attığımda inanılmaz mutluydum."

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşFırtınaSörloth
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.