Trabzon'da şampiyonluk sesleri!

Süper Lig'de üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından liderliği Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor, şampiyonluk yolunda çok kritik bir karşılaşmaya çıktı. İstanbul!da Galatarasay'ın konuğu olan Fırtına, sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Maçın ardından Trabzon yerel basınında şampiyonluk manşetleri atıldı. İşte o başlıklar...Trabzon'da yerel gazeteler, Süper Lig'in 30. haftasında Galatarasay'ı 3-1 yenen Trabzonspor'a övgü yağdırdı.

"TRABZON BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ"

Karadeniz'den Günebakış gazetesi, ilk sayfasının tamamında yer verdiği haberde, bordo-mavili takımın gol sevinci fotoğrafı ile "Trabzon bitti demeden bitmez", "Şampiyonlukta sonuna kadar 'VAR'ız" başlığını kullanarak, "Trabzonspor şampiyonluk yoluna baş koydu. Başakşehir'in Antalya'dan 3 puanla dönmesinin ardından bordo-mavililer Galatarasay'ı İstanbul'da dağıttı" değerlendirmesine yer verdi.

"ŞAMPİYONLUK ATEŞİNİ YENİDEN YAKTIK"

Karadeniz gazetesi ise ilk sayfasında "Şampiyonluk ateşini yeniden yaktık" ve arka sayfasında "Biz bitti demeden bitmez" başlığını kullandı. Gazetenin son sayfasında ayrıca "Trabzonspor, sezonun finali olarak gördüğü maçta Galatarasay'ı 3-1 yendi, şampiyonluk iddiasını son 4 maça taşıdı" ifadeleri kullanıldı.

"ŞAMPİYONLUK SEFERİ BAŞLAMIŞTIR"

Karadeniz'de Son Nokta gazetesi de birinci sayfasında "Şampiyonluk yürüyüşü" başlığı ile Trabzonspor galibiyetini okuyucularına duyurdu. Son sayfasında "Şampiyonluk seferi başlamıştır" ve "İstanbul'u fethettik" başlıklarına yer verdi.

"BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Kuzey Ekspres gazetesi de "Biz şampiyon olacağız" başlığı ile okuyucularına galibiyet sevincini aktardı. Gazete son sayfasında ise maçın önemli anlarına yer vererek "Bu fırtına bitmez" başlığını kullandı.

Anahtar Kelimeler:
GazeteVARGalatarasay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.