Trabzonspor'da divan seçimleri öncesi ortalık karıştı! Ali Sürmen Hacısalihoğlu'nu hedef aldı

Divan Başkanlık seçimleri öncesi ortalık karıştı! Sürmen’den Hacısalihoğlu’na tepki ‘Tiksiniyorum diyeceksin…’

Trabzonspor’da 2 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Divan Kurulu Başkanlık seçimleri öncesi gündem hareketlendi. Hayrettin Hacısalihoğlu, Yusuf Ziya Yılmaz ve Emin Kahraman adaylıklarıyla ilgili görüşmelerini hızlandırırken üç adaylı bir yarış olması bekleniyor.

Mevcut Başkan Ali Sürmen ise aday olmayacağını ifade etmişti. Hayrettin Hacısalihoğlu’nun kongrede aday olacağını ifade etmesi sonrası ise gündem bir anda hareketlendi.

Mevcut Başkan Sürmen, Hacısalihoğlu’nun adaylığına çok sert tepki gösterdi.

Sürmen yaptığı açıklamada ‘Bir şehrin insanlarından “tiksiniyorum” diyeceksin, sonra da o şehrin en değerli makamlarından birine talip olacaksın. Hem de Fenerbahçe’nin düşmesini engelleyen TFF üyelerinin bazılarının desteği ile, çok komik.’ İfadelerini kullandı.

 Bilindiği üzere Trabzonspor-Beşiktaş maçında Şenol Güneş aleyhinde yapılan tezahüratlara Hayrettin Hacısalihoğlu sert tepki göstermişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.