Araz Nahçivan ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Trabzonspor'da Paul Onuachu, yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.
Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da gerçekleştirdiği kampla sürdüren Trabzonspor, hazırlık maçında Araz Nahçivan ile karşı karşıya geldi.
Bordo-mavililerin yıldız futbolcusu Paul Onuachu, ayak bileğine aldığı darbe sonrası oyunda devam edemedi.
İlk müdahalesi saha içinde yapılan Nijeryalı golcü, 38. dakikada yerini Danylo Sikan'a bıraktı.
Trabzonspor, Azerbaycan temsilcisi Araz Nahçıvan PFK ile oynadığı hazırlık maçından 3-2 mağlup ayrıldı.
Maçta Trabzonspor’un gollerini 42. dakikada Batista Mendy ve 63. dakikada Okay Yokuşlu kaydetti. Konuk ekip Araz Nahçıvan ise 37. dakikada Charles Boli, 49. dakikada Bahtiyar Hasanalizade ve 78. dakikada Slavik Alxasov’un attığı gollerle sahadan 3-2 galip ayrıldı.