Trabzonspor'da rota iç transfer!

Nwakaeme, Ekuban ve Hosseini'nin sözleşmeleri uzatılacak

Trabzonspor yönetimi iç transferde Anthony Nwakaeme, Caleb Ekuban ve Majid Hosseini'nin sözleşmelerini uzatmak için masaya oturma kararı aldı. Teknik direktör Abdullah Avcı da yönetimle yapacağı toplantıda "Şimdiden bir transfer havuzu oluşturalım ve gelecek sezonun kadro yapısını oluşturalım” diyerek bir ön liste sunacak.

Trabzonspor yönetim kurulu dış transfer çalışmalarının sona ermesinin ardından gözünü iç transfere çevirdi. Bordo-Mavili yönetim takımın yıldızlarından Anthony Nwakaeme ve Caleb Ekuban'ın yanı sıra Majid Hosseini'nin de sözleşmesini uzatmak için masaya oturma kararı aldı.

"ŞİMDİDEN GELECEĞİ PLANLAYALIM"
Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da yöneticilerle gelecek hafta yapmayı planladığı toplantıda "Şimdiden bir transfer havuzu oluşturalım ve gelecek sezonun kadro yapısını oluşturalım" diyecek ve bir ön liste sunacak.

DENİZLİSPOR MAÇINA YÜKSEK MOTİVASYON
Bordo-Mavililer, Süper Lig'in 23. haftasındaki Denizlispor ile oynayacağı maça yüksek motivasyonla çıkarak zirvedeki takımlara bir adım daha yaklaşmanın planlarını yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.