Trabzonspor'da Sörloth durdurulamıyor!

Trabzonspor’da Alexander Sörloth durdurulamıyor... Ligde çıktığı son 4 maçta da skora katkı veren ve bu süreçte 3 gol, 2 asistlik performans sergileyen Norveçli oyuncu, dün de Gaziantep’i affetmedi. Genç forvet, 1 gol, 1 asistle oynadı, geldiği günden bu yana tam 10 gole direkt katkı verdi. Trabzonspor'un sezon başında İngiliz ekibi Crystal Palace’tan 750 bin Euro karşılığında 2 yıllığına kiraladığı Alexander Sörloth, şova devam ediyor...

Ligdeki son 4 maçta da skora katkı vermeyi başaran ve bu süreçte 3 gol, 2 asistlik performans sergileyen Norveçli golcü, dün de Gaziantep FK karşısında yıldızlaştı. 23 yaşındaki forvet oyuncusu, 9. dakikada Daniel Sturridge’in attığı golde asisti yapan isim olurken, bu golden sadece 5 dakika sonra sahneye kendisi çıktı.

Avrupa’da 2 tane attı

Yıldız oyuncu, 14’te karşı karşıya kaldığı pozisyonda Lodygin’i geçti ve topu boş kaleye gönderdi.Ligin ilk haftasında Kasımpaşa karşısında ağları sarsan Sörloth, 8. hafta sonunda ligde 5 gol, 3 asiste ulaştı ve tam 8 gole direkt olarak katkı sağladı. Avrupa’da da 2 gole imza atan genç oyuncu, Fırtına’ya 10 gollük bir katkıda bulundu.

Sörloth’un ortaya koyduğu pefrormansla, Bordo-Mavili yönetimin ne kadar doğru bir hamle yaptığını da gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.