Trabzonspor'da Vanspor maçı öncesi genç kaleciler süre bulmayı hedefliyor

Onuralp Çevikkan ve Ahmet Doğan Yıldırım gibi gelecek vadeden iki genç kaleciyi bünyesinde barındıran Trabzonspor, iki yeteneği Andre Onana'ya teslim etti.Onana'nın arkasında tecrübe kazanmasını hefenlelen iki yetenekten hangisinin Türkiye Kupası 4’üncü turunda Van Spor FK karşısında forma giyeceği merak ediliyor. Manchester United’dan kiralanarak kadroya katılan Onana, bordo-mavili formayla çıktığı 10 resmi maçta kalesinde 11 gol gördü. Yüzde 85’lik kurtarış oranıyla dikkat çeken tecrübeli eldiven hem performansıyla hem de takımı sahiplenişiyle camianın kısa sürede sevgisini topladı. Onuralp Çevikkan ve Ahmet Doğan Yıldırım ile güçlü bir uyum yakalayan Onana, antrenmanlarda genç isimlere tecrübelerini aktarırken, onlara da abilik yapıyor. İki genç kaleci için Van Spor FK ile oynanacak kupa maçı, kendilerini gösterme adına önemli bir fırsat olarak görülüyor.

Onana dinlendirilecek mi?

Onana’nın kupa maçında dinlendirilip dinlendirilmeyeceğine ise Teknik Direktör Fatih Tekke karar verecek. Kaleci antrenörü Metin Aktaş’ın vereceği raporun da belirleyici olacağı bu süreçte, kalede bir değişime gidilmesi halinde ilk tercihin Onuralp Çevikkan’dan yana olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.