Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor, Samsunspor'a konuk olacak.
Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Samsunspor’a konuk olacak. Bugün Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmanın VAR hakemi belli oldu. Kritik mücadelede VAR’da Davut Dakul Çelik, AVAR’da ise Mehmet Kısal görev alacak.
ZİRVE YARIŞINDA KRİTİK VİRAJ
Ligde 20 hafta sonunda 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 42 puan toplayan bordo-mavililer, üçüncü sıradaki yerini koruyarak zirve yarışından kopmamak istiyor. Trabzonspor, Samsun deplasmanından alacağı puan ya da puanlarla üst sıralardaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.
TRABZONSPOR’DA EKSİKLER
Bordo-mavili ekipte Edin Višća, Stefan Savić ve Oleksandr Zubkov, sakatlıkları nedeniyle Samsunspor karşısında forma giyemeyecek.
Trabzonspor’da Ernest Muçi’nin 3 sarı kartı bulunuyor. Muçi, kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.
ÇUBUKLU FORMA TERCİHİ
Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, Samsunspor karşısında sahaya “çubuklu” forma ile çıkılacağı bildirildi.






