Trabzonspor'un 3 yıldızı için teklif yağıyor!

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'da yıldız futbolcular transferin gözde isimleri oldu. Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Avrupa'nın önemli takımları, bordo-mavili ekibin kapısını çalmaya başladı. Ligde gol kralı olan Norveçli Sörloth'un yanı sıra Ekuban ve Nwakaeme için de birçok kulüp sırada. İşte detaylar...

Süper Lig'de gösterdiği performansla şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan lider Trabzonspor, birçok oyuncusunu da parlatmayı başardı. Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Karadeniz temsilcisine teklif yağıyor.Sezon başında İngiliz ekibi Crystal Palace'tan iki yıllığına sadece 750 bin euroya kiralanan Alexander Sörloth için 25-30 milyon euroluk astronomik rakamlar konuşulurken, Caleb Ekuban için de devler sıraya girdi.Ganalı golcü için İskoçya'nın iki ezeli rakibi Celtic ve Rangers kapışırken, İtalya'dan da Lazio'nun transfer yarışında olduğu gelen haberler arasında.Karadeniz ekibinin, Ekuban için yaklaşık 10 milyon euro gibi bir rakamı bonservis olarak belirlediği öğrenildi.

NWAKAEME'NİN BONSERVİSİ BELLİ OLDU
Yönetim, Nwakaeme'yi de takımda tutmakta zorlanabilir. Nijeryalı oyuncu için sezon başında ismi açıklanmayan bir Çin ekibinden 6 milyon euroluk teklif geldiği duyurulurken, son olarak Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal'in, 8 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edilmişti.Fırtına 31 yaşındaki oyuncu için de 13-14 milyon euroluk bedel biçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.