Trabzonspor’dan ortalığı birbirine katacak transfer!

 Fenerbahçe’nin eski yıldızını alıyor

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Trabzonspor, transfer çalışmalarına da tam gaz devam ediyor. Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen bordo-mavili ekip, şu ana kadar dikkat çeken birçok yeni oyuncuyu kadrosuna kattı. Kadrosunu adeta sil baştan yenileyen Fırtına, Süper Lig'de ortalığı birbirine katacak bir transferin daha peşinde. Bordo-mavili ekip, eski Fenerbahçeli için görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 67 puanla üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.Şu ana kadar Cihan Çanak, Ozan Tufan, Denis Dragus, John Lundstram, Borna Barisic ve Nwakaeme, gibi oyuncuları transfer eden bordo-mavililer, transferde hız kesmeyecek.

Birçok yıldız oyuncuyla görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk yarışında yer almayı hedefliyor.Forvet için Paul Onuachu'yu transfer etme çalışmalarına devam eden Fırtına, sürpriz bir isimle daha görüşmelere başladı.Süper Lig'de adeta deprem etkisi yaratacak bu transfer, gerçekleştiği takdirde çok konuşulacak.

F.BAHÇE'NİN ESKİ YILDIZINI İSTİYOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski yıldızını transfer etmeye hazırlanıyor.Sports Digitale'in haberine göre; Trabzonspor ve Hoffenheim, Attila Szalai transferi için anlaşmaya çok yakın.İki kulübün anlaşmaya yaklaşmasının ardından Attila Szalai ve Temsilcisi, Trabzonspor ile sözleşme görüşmelerine başladı.Bordo mavili yöneticiler, bu transferi en kısa sürede tamamlayıp oyuncuyu Türkiye'ye getirmeyi planlıyor.Fenerbahçe'den 12.30 milyon euroya Hoffenheim'a transfer olan 26 yaşındaki Macar stoper, geçtiğimiz sezonu Freiburg'ta kiralık olarak geçirdi.

Alman ekibiyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Szalai, Hoffenheim'da 5, kiralık olarak forma giydiği Freiburg'da ise 3 maçta forma giyebildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.