Trabzonsporlu yıldıza Premier Lig'den 3 talip!

Trabzonspor'a sezon başında İngiltere'nin Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'tan satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattığı Alexander Sörloth, gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. 24 haftası geride kalan Süper Lig'de şu ana kadar 19 kez fileleri sarsan Sörloth, rekorları da bir bir altüst ediyor. Sörloth için Real Madrid'in devrede olduğu bilinirken, Premier Lig'den de 3 takımın talip olduğu ortaya çıktı.Sezon başında Crystal Palace'dan 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu ile Trabzonspor'a transfer olan Sörloth, bordo mavili kulüpte attığı gollerle Avrupa devlerinin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.Uluslararası basında yer alan bilgilere göre Sörloth'u izlemeye alan kulüplerin başında İspanyol devi Real Madrid geliyor.Fransiz teknik direktörün dikkatini çekmeyi başaran Norveçli golcü için özel olarak scoutlarını gönderen ve Trabzonspor'un maçlarında adeta kamp yapan Madrid, sezon sonunda hem Crystal Palace, hem de Trabzonspor ile iletişime geçmeye hazırlanıyor.

PREMIER LİG'DEN 3 TALİP

Haberin detaylarında aktarılan bilgilere göre Sörloth'a sadece Real Madrid talip değil. Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Aston Villa ve Sheffield United da, oyuncunun gelişimini takip ederken, transfer gelişmeleriyle yakından ilgileniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.