Yanal'dan 50.yıl sözü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligin çok çekişmeli geçeceğini ifade ederek “Çok çekişmeli bir lig olacak. Gerçekten herkes çok iyi kadrolar kuruldu. Bizim de 1-2 takviye daha yapma çalışmamız var. Bunları da yaparsak alternatifli bir kadromuz olur. Biz de bu yarışın içinde olacağız. Bunu taraftarlar ne kadar istiyorsa ben onlardan çok daha fazla istiyorum. Böyle bir kulübün 50´nci yılında teknik direktörlük yapmak bana nasip oldu. Beklentilerin farkındayım, bunun her gün arttığının daha da farkındayım. Burak Yılmaz transferiyle gerçekten çok güçlendik. Önemli ve özel bir oyuncu. Geçen sezon alternatifli bir kadromuzun olmayışının sıkıntısını yaşadık. Bu sezon daha alternatifli bir kadromuz var” dedi.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatan Yanal  “Sadece kampta son gün Castillo´nun sakatlığı bizi biraz üzdü. Onun dışında üst düzey verim aldığımızı söyleyebilirim. Hazırlık maçlarında da bunu zaman zaman gösterdik. Takım içi rekabet önemli ama takım olmak daha önemli. Biz bunu başardık, gerçekten bir takım gibi hareket ediyoruz. Lig başladığın bunun karşılığını alacağımızı düşünüyoruz. Yönetim kurulumuz, başkanımız, taraftarlarımız ve biz gerçekten büyük özveriler verdik. 50´nci yılda o özverilerin karşılığını almak adına gereken mücadeleyi yapacağız” diye konuştu.

BONGONDA BEĞENİLDİ 

Bu arada Trabzonspor´un yeni transferlerinden Theo Bongonda, bordo mavili taraftarların önünde Medical Park Stadı´nda çıktığı ilk maçında ortaya koyduğu performans ile beğenildi. Deportivo Alaves ile oynanan dostluk karşılaşmasında 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen 21 yaşındaki Belçikalı sol kanat oyuncusunu, teknik direktör Ersun Yanal´ın da tebrik etti. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105