27 yıllık eşini bıraktı 3. kuma olarak kaçtı

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına konu olan Zeynep Manav olayı Türkiye'nin gündemine oturdu. Veysel Manav, 27 yıllık eşi Zeynep Manav'ın Fikret Uğur isimli şahsa 3. kuma olarak kaçtığını iddia etti. Kızı Gülsemin Manav ve eşi Veysel Manav'ın çağrısı sonrası canlı yayına bağlanan Zeynep Manav'ın açıklamaları herkesi şaşırttı.

Esra Erol’da şaşkına çeviren olay! 27 yıllık eşini bıraktı 3. kuma olarak kaçtı

Ekranların en çok izlenen programlarından olan Esra Erol'da gündeme gelen olay herkesi şoke etti. Zeynep Manav, 3 çocuğunu ve 27 yıllık eşini bırakıp ortadan kayboldu. Esra Erol'a başvuran eşi Veysel Manav, eşinin biri resmi nikahlı biri imam nikahlı 2 eşi bulunan Fikret Uğur isimle şahsa 3. kuma olarak kaçtığını iddia etti.

EŞİ VE ÇOCUKLARINI BIRAKIP 3. KUMA OLDU

Annesinin evde hiçbir sorun yaşamadığını ileri süren kızı Gülsemin Manav, Zeynep Manav'ın evi hiçbir sebebi olmadan terk ettiğini, başka bir adama kaçtığını ileri sürdü.

"Evde bir şiddet ya da geçimsizlik olsaydı her zaman annemin yanında olurdum" diyen Gülsemin, şu anda babasının yanında olduğunu çünkü annesinin her isteğini yerine getirdiğini söyledi.

13 Ekim 2020'de karısının evi terk ettiğini söyleyen Veysel Manav, eşinin Fikret Uğur isimli kişiye kaçtığını ama farklı evlerde kaldıklarını bildiğini, evde ayrıldığı günden beri eşinden hiçbir şekilde haber alamadıklarını vurguladı.

Eşinin telefonunu kendisinden sakladığını telefonunu evde yaptığı arama sırasında bulduğunu söyleyen Veysel Manav, eşi ve Fikret Uğur'un birlikte çekilmiş fotoğraflarını bulduğunu söyledi.

Eşi Veysel ve kızı Gülsemin'in çağrısının ardından yayına telefonla bağlanan Zeynep Manav, şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Esra Erol’da şaşkına çeviren olay! 27 yıllık eşini bıraktı 3. kuma olarak kaçtı

Eşinden şiddet gördüğünü iddia eden Zeynep Manav, Veysel Bey'in kendisinin tehdit ettiğini, bağırmalar üzerine ablasının koşup geldiğini ve darp raporu aldığını ileri sürdü.Artık eşi ile bir bağlantısı kalmadığını vurgulayan Zeynep Hanım, sırf eşinden kaçmak için 17 km yürüdüğünü bunun üzerine hastaneye gittiklerini dile getirerek evden kaçmasının sebebinin Fikret Bey olmadığını belirtti.Eşine kendi telefonunda fotoğrafları görür diye korkup vermediğini iddia eden Zeynep Hanım, sonra boşanma davası açtığını söyledi.Ahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.