A Milli Futbol Takımı'mız gruptan nasıl çıkar?

 Dünya Kupası'na nasıl gideriz? 

Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda son maçında Norveç ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımı'mız Dünya Kupası'na nasıl gider. 10 grupta 55 takımdan 13'ü, oynanacak mücadelelerin ardından 2022 Dünya Kupası'na katılma şansı elde edecek. Gruplarını lider tamamlayan takımların doğrudan katılacağı FIFA Dünya Kupası'na katılacak diğer 12 takımlı play-off maçlarının ardından Dünya Kupası'na katılacak diğer 3 ülke de belli olacak. Pazartesi günü Letonya deplasmanı çıkacak Milliler, Kasım ayında da Cebelitarık ve Karadağ ile karşılaşacak.3 maçta 9 puan Türkiye'yi 21 puan yapacak.

Hollanda kalan 3 maçından ikisinden galip ayrılması durumunda grup liderliğini garantileyecek. Norveç ise Karadağ ve Letonya'yı yendiği taktirde son hafta Hollanda deplasmanına 20 puanla gidecek. Norveç kazanırsa A Milli Takım veda edecek. Diğer türlü Play-Off yolu açılacak. Puan eşitliğinde ise iş averaja kalacak. Milliler'in Katar yolu kendi performansından çok rakiplerinin alacağı sonuçlara göre şekillenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.