Basketçi sevgilisinden hamile kalan tescilli güzel bebek aldırdı!

Buluşma yerleri ünlü basketçinin teknesiydi...

Bomba haber! Basketçi sevgilisinden hamile kalan tescilli güzel bebek aldırdı iddiası magazin camiasını hareketlendirdi. O, bir zamanlar basketbolun vazgeçilmez ismi, her daim güzel kadınların yakın markajına giren başarılı spor hayatı kadar çapkınlıklarıyla da dikkat çeken bir isim. İddiada adı geçen manken ise hala podyumun tozunu attırıyor, televizyonda yaptığı programlarla da dikkat çekiyor. İşte 2 yıl önce aşk dedikodularına karışan ikiliyle ilgili bomba iddianın detayları...

BOMBA HABER!

Basketçi sevgilisinden hamile kalan tescilli güzel bebek aldırdı iddiası gündeme bomba gibi düştü! 2 yıl önce adı aşk dedikodularına karışan ikilinin buluşma yeleri ünlü basketçinin teknesiydi...Biri, bir zamanlar basketbolun vazgeçilmez ismiydi. Başarılı spor hayatı kadar çapkınlıklarıyla da dikkat çekti. Her daim güzel kadınların yakın markajına girdi. Diğeri ise tescilli güzellerdendi. Hala podyumun tozunu attıran bu isim televizyonda yaptığı programlarla da dikkat çekti. İşte bu ikilinin adı 2 yıl önce aşk dedikodularına karıştı...

GİZLİ AŞIKLARIN BULUŞMA YERİ TEKNE

İkili aşklarını gizli saklı yaşadı. Buluşma yerleri ise ünlü basketçinin teknesiydi. Aşkları gün yüzüne çıkınca ikili ayrılmaya karar verdi. Ancak magazin gündemi yıllar sonra bir dedikoduyla çalkalandı. İddiaya göre ünlü güzel, basketçiden hamile kaldı. Farklı bir isimle Levent'teki özel bir hastaneye yattı. Bebeği aldırdı. İkili bu olayı en yakınlarından bile sakladı.

BAŞINDAN BİR EVLİLİK GEÇTİ!
Ünlü manken daha önce bir kez evlenip boşanmıştı. Ayrılıktan sonra da adı sık sık bu basketbolcu ile anılmıştı. Eski milli basketbolcunun adı yakın zamanda çok ünlü bir oyuncuyla da anılmıştı..

takvim

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.