EGM, 'Artık saatler kaldı' notu ile paylaştı: Bir ilk olacak...

Emniyet Genel Müdürlüğü, Twitter hesabından merak uyandıran bir paylaşımda bulundu. EGM'den yapılan paylaşıma, 'Artık sadece saatler kaldı.' notu düşüldü. Videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, 'Türkiye'de bir ilk olacak' sözleri de yer aldı.Emniyet Genel Müdürlüğü Twitter'dan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine topladı. Paylaşımda, göz kırpma emojisi ile, "Artık sadece saatler kaldı." notu düşüldü. Videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sözleri de yer aldı.

EGM'DEN MERAK UYANDIRAN PAYLAŞIM

Videoda, Soylu'nun "500 tane kadın özel harekatçıyı mezun edeceğiz. Türkiye'de ilk kez... Özel bir gösteri ortaya koyacaklar. Gölbaşı Özel Harekat'ta yapacaklar, biz de heyecanla bekliyoruz.' ifadelerine yer verildi.

2019'DA DUYURMUŞTU

Bakan Soylu, Mayıs 2019'da yaptığı bir açıklamada kadınların özel harekata alınmasıyla ilgili bir hazırlık yaptıklarını duyurmuştu.

Soylu, şöyle konuşmuştu:

"Orada özellikle lise mezunu alacak mısınız? Evet, kadın özel harekat lise mezunu alacağız ama orada bir KPSS şartı var. Geçen sefer özel bir kanun çıkartmıştık. Aldığımız özel harekatçıların hiçbirisini KPSS şartına dayandırmamıştık. O döneme ait, dikkat ederseniz, 15 Temmuz'dan sonraki bir şarttı. 15 Temmuz'dan sonra bizim ihtiyacımızı karşılamaya yönelik bir adımdı. Şimdi kadın özel harekatçı alacağız. O kardeşlerimiz de KPSS imtihanlarına girsinler, -puanlarını düşürmek- kadın özel harekatçılar için olabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.