11 HEDEKÇİYİ ASKER GETİRDİ

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde hendek kazdığı belirlenen PKK’lı teröristlerden 11’i olağanüstü tedbirler alınarak, Gümüşhane ve Trabzon’a getirdi.  Teröristlerin nakli olağanüstü tedbirler altında gerçekleştirildi.

NAKİLLERİNE KARAR VERİLDİ

Açılım sürecinde hendek kazarak güvenlik güçlerine Sur, Lice, Yüksekova, Silvan, Silopi Cizre, İdil, Dargeçit, Derik ve Nusaybin’de pusu kuran PKK’lı terörist gruplara yönelik gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda terörist guruplar teksiz hal getirilmişti.  Etkisiz hale getirilen teröristler dışında sağ ele geçirilen teröristlerde oldu. Teröristlerden sağ ele geçirilenlerin güvenlik gerekçesiyle çeşitli illere nakline karar verildi.

İKİ CEZAEVİNE 11 TERÖRİST

Olağanüstü güvenlik tedbirleri altında Şırnak’tan yola çıkan iki cezaevi aracı, önce Gümüşhane’ye ardından Trabzon’a uğradı. Gümüşhane Cezaevine 6 terörist teslim eden güvenlik güçleri, Trabzon’a ise 5 PKK’lı terörist teslim etti. Trabzon ve Gümüşhane’deki kapalı cezaevlerinde bulunan teröristlerle ilgili olarak Güverlik tedbirleri arttırıldı. Bu arada Şırnak Namazdağı’ndan yola çıkan cezaevi aracında teröristlerden biride Elazığ Cezaevi’ne teslim edildiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
T
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105