Eşi mezarda şüpheli dışarıda!

Trabzon'un Yomra ilçesinde yaşanan, 4 kişinin ölümü ve 7 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kazanın şüphelisi B.H’nin serbest bırakılması ölen öğretmen Nihal Bülbüloğlu’nun eşi Yahya Bülbüloğlu’nu isyan ettirdi.

KARARA İTİRAZ ETTİ

Trabzon’un Yomra ilçesinde 3 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleşen, 4 kişinin ölümü ve 7 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kazanın şüphelisi B.H., yargılandığı mahkemece sağlık durumunun cezaevinde kalmaya müsait olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı. Kazada eşi vefat eden Yahya Bülbüloğlu, B.H’nin tutuklanması talebi reddine itirazda bulundu.

HUKUK TERS İŞLİYOR

Kazaya sebebiyet veren B.H’nin mahkemece tam kusurlu görüldüğünü söyleyen Bülbüloğlu, hukuka uygun bir şekilde tam teşekküllü bir hastane ya da Adli Tıp Kurumu’nda muayene edilmeksizin B.H’nin cezaevinde kalamayacağı kararını reddetti. Kazada eşi ölen Bülbüloğlu, B.H’nin  raporu olmamasına rağmen serbest bırakılmasını hukukun tersten işlemesi olarak değerlendirdi.

SERBEST DOLAŞIYOR

Bülbüloğlu, tutuklanma talebi reddine itirazında, B.H’nin serbest bırakılmasını, “Böylesi bir vahşete sebebiyet veren şüphelinin dışarıda dolaşıyor olması kamu ve hukuk düzenini sarsar mahiyettedir. Bu durum maktul yakınlarını rencide etmekte ve acılarının taze kalmasına sebep olmaktadır” şeklinde değerlendirerek B.H’nin cezaevinde kalıp kalamayacağına dair bir rapor tanzimini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105