İran'da Düşen Türk Jetindeki İsimler Belli Oldu! Bekarlığa Veda Partisinden Dönüyorlardı

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelen özel Türk jeti İran'da düştü. Başaran Holding'e ait olan jette Mina Başaran ve bekarlığa veda için birlikte olduğu kız arkadaşları vardı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelmek için yola çıkan Türk jeti İran'da düştü. Başaran Holding'e ait olan jetin içerisinde 8 yolcu 3 mürettebat bulunuyordu.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞINDAN JET AÇIKLAMASI

Ulaştırma Bakanlığı, İran'da bir Türk jetinin radardan kaybolduğunu bildirdi. Özel jetin Başaran holdinge ait olduğu kaydedildi. Açıklamaya göre, jette 8 yolcu 3 mürettabat bulunuyordu.

EKARLIĞA VEDA PARTİSİNDEN DÖNÜYORDU

Başaran Holding'e ait olduğu ve uçakta bulunan 3'ü mürettebat toplam 11 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Uçakta bulunanların ise Dubai'ye bekarlığa veda partisine gittiği ortaya çıktı. Uçakta bulunan Hüseyin Başaran'ın kızı Mina'nın bekarlığa veda partisi düzenlediği ve 8 arkadaşıyla birlikte olduğu belirtildi.

KAZADAN SAATLER ÖNCE FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Genç kadının arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi için arkadaşlarıyla Dubai'ye gittiği açıklanırken, Mina Başaran'ın kazadan saatler önce arkadaşlarıyla çekilen fotoğraflarını sosyal medya platformlarına yüklediği görüldü.

UÇAKTAKİLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Uçakta bulunan yolcular arasında Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay bulunduğu belirtilirken kaptan pilotun Beril Gebeş olduğu açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.