KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARINA CEVAP VERDİ

KILIÇDAROGLU'NUN İDDİALARINA YANIT 

2 haftadır süren tatsız bir tartışma var. Vaktinizi böyle çirkin iftiralara cevap vererek harcadığım için özür dileyerek bir kaç hususa dikkat çekeceğim.  Ana muhalefetin başındaki zat bir iddia ortaya attı. Görünüşte laflar çok büyük özüne bakınca komedi var. Bu şahıs geçen hafta Çorum'da söylediğini beyan ettiği iddialara atıfta bulundu. Arkadaşlarımız aradılar böyle bir konuşma bulamadılar. Beyefendi 17 Kasım'da Çorum'a hiç gitmemiş Tekirdağ'daymış Çorum'la Çorlu'yu karıştırdı. 

Kendince siyasi hayatının en önemli konuşmasını yapıyor. Ama Çorum ile Çorlu'yu ayırt edemiyor. Aynen şu ifadelerle güya şahsımı itham ediyor. 'Senin çocukların vergi cennetlerine para gönderdi mi, göndermedi mi' diyor. Hesap uzmanıymış ya, 'Hesaplaşalım' diyor. Kendisinin bu sorusuna gayet açık bir cevap verdim. 'Benim çocuklarım yurtdışına para göndermediler' dedim. Öne sürdüğün iddiaların belgesi var mı, açıkla dedim. Belgen varsa, çıkar gereğini yapayım. Yoksa çık özür dile diye meydan okudum. Azıcık onuru, haysiyeti, şerefi olan birisinin bu sözler karşısında iki yoldan birini seçmesini ifade ettim. Sonra bu zat birtakım kağıtlar sallayarak bilmem ne adasına şu kişi bu kadar bu kişi bu kadar yatırdı diye güya iddialarını belgelendirdi. Ama belge dediği bu iddiaları da kimseye vermedi. Ben de geçmişte kendisinin birçok yalanını ifade ettim. Ardından sorduğu soruya cevabımı bir kez daha tekrarladım. Zerre kadar senin aklın olsa o isim özel kalem müdürü mü diye sorar. Kılavuzu karga olanın... Bunlar işte maalesef böyle bir yanlışın peşinde gidiyor. Belge dediği kağıtları gördükten sonra anladık ki birileri buz atı fena halde tongaya düşürmüş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105