KİMLİKLERİ BELİRLENİYOR...

Ateş düştüğü yeri yaktı! Hakkari'de şehit olan askerlerimiz..

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesindeki Ortaklar Süngü Tepe Üs Bölgesi'nde, mühimmat deposunda meydana gelen patlamada, 7 asker şehit olurken 25 askerde yaralandı.

TOPÇU ER YUSUF ÖNDER - ALANYA

Topçu Er Yusuf Önder'in (22) Antalya'nın Alanya ilçesindeki ailesine şehadet haber verildi.  Yusuf Önder'in annesi Sevcan Önder ve babası Sunay Önder'in  oturduğu eve ve çevresindekiler evlere Türk bayrağı asılırken, evin önüne taziye çadırı kuruldu. 

TOPÇU ER İBRAHİM ÖZKUR - MUŞ

Topçu Er İbrahim Özkur'un (21) acı haberi memleketi Muş’un Varto ilçesine ulaştı. Kudbettin ve Hanım Özkur çiftinin 7 çocuğundan biri olan İbrahim Özkur'un terhisine 80 gün kaldığı öğrenildi. Aile, acı haber üzerine DNA örneği alınması için Hakkari’ye gitti. 1 çocuk babası olduğu ve eşinin hamile olduğu öğrenilen marangoz İbrahim Özkur'un evi Türk bayrakları ile donatıldı.

ER SAMET KAYMAKÇI - GAZİANTEP

Gaziantepli asker Er Samet Kaymakçı'nın ailesine acı haber verildi.  Yetkililer, anne Zeynep ve baba Vakkas'a baş sağlığında bulundu. 

TOPÇU ER MENDUH ÇELİK - ŞANLIURFA

Topçu Er Menduh Çelik’in şehit olduğu haberi, memleketi Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı İmam Bakır Mahallesi'ndeki baba evine ulaştı. Acı haberi alan şehidin ailesi gözyaşları döktü. 

UZMAN ÇAVUŞ HALİL DAŞ - KONYA

Hakkari’de, askeri üs bölgesinde arızalı mühimmatın infilak etmesi sonucu Konyalı uzman çavuş Halil Daş şehit oldu. Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Ortaklar Süngü Tepe Üs Bölgesindeki mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonucu Konyalı Topçu Uzman Çavuş Halil Daş (26) şehit oldu. 5 yıllık askerin Ereğli ilçesi Belkaya Mahallesi'ndeki evine şehadet haberi ulaştı. 9 yıl önce babası vefat eden Halil Daş'ın annesi Rukiye Daş'a yetkililer oğlunun şehit olduğunu bildirdi. Şehit evine Türk bayrağı asılırken, aile taziyeleri kabul etti. Şehidin 4 ay önce nişanlandığı ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. Bu arada  Şehit Daş'ın bir silah arkadaşı ise sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından Halil Daş'ın resminin altına Suriye'de birlikte görev yaptıklarını ve yeni nişanlandığını belirterek, "Allah rahmet eylesin, bizim mesleğimiz, böyle hayal kuramayız, plan yapamayız, her şeyimiç yarım kalır' yazılı mesaj paylaşması dikkat çekti.

Anahtar Kelimeler:
şehitşanlıurfaHakari
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105