Rodallega fırtınası

Trabzonspor’da son haftalarda oynadığı oyun attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken 33 yaşındaki golcü oyuncu Hugo Rodallega, geride kalan 8 haftada 5 büyük lig (İspanya, İngiltere, Almanya, Fransa ve İtalya) ve Süper Lig’de iç sahada en fazla gol atan oyunculardan biri oldu. Süper Lig’de attığı 5 golün 4’ünü Trabzon’da rakip filelere gönderen ve iç sahada 12 gol atan bordo-mavililerde takımına yüzde 33’lük katkı sağlayan Rodallega, Avrupa’nın dev golcüleri ile kapıştı.

Bu alanda zirvede Fransız ekibi Lille’nin golcüsü Jonathan Bamba yer alırken, golcü oyuncu iç sahada 14 gol atan Lille’de ağları 7 kez havalandırdı ve takımına % 50’lik katkı sağladı. PSG’nin 19 yaşındaki Fransız oyuncusu Mbappe 19 golün 5’ini atarken takımına % 26’lık katkı sağladı. Rodallega, listeye iç sahada 5’er gol atan Bordeauxlu golcü Kamano (% 56 katkı), Chelseali Hazard (% 50 katkı), Barcelonalı Messi’nin (% 36 katkı) ardından 6’ıncı sırada girdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.