Sevgilisini döven genç kadına dava!

Erkek arkadaşının 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kendisine yalan söylediğini öğrenen genç kadın sevgilisini darp etti. Rapor alarak sevgilisinden şikâyetçi olan genç adam, ”Sürpriz yapacaktım” dedi. Genç sevgili hakkında dava açıldı.

Olay, 14 Şubat günü İstanbul Eyüp'te yaşandı. 25 yaşındaki Melis A., 30 yaşındaki Kadri A. ile sevgiliydi. İddiaya göre genç kadın, kendisine sürpriz yapmak isteyen sevgilisinin yalanını yakaladı. İkili arasında kısa süre sonra tartışma yaşandı ve sevgilisini darp etmeye başladı. Genç adam, "Sana sürpriz yapacaktım" diyerek sevgilisini sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

1 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Aldığı darbeler sonrası hastaneye giderek tedavi olan genç adam ardından savcılığa başvurarak sevgilisinin cezalandırılmasını istedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma sonunda Melis A. hakkında 'Basit Yaralama' suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Anahtar Kelimeler:
YaralamaSevgiliBasit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.