SEVİLAY ANNE SÜRPRİZ YAPTI


Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik’in eşi Sevilay Çevik, devletin şefkatli elini şehit çocuğuna uzattı. Sevilay anne, şehit çocuğunu doğum gününde yalnız bırakmadı. 
ŞEHİT KIZINI YALNIZ BIRAKMADI
Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik şehirde huzuru sağlamaya çalışırken, eşi Sevilay Çevik ise teşkilat mensuplarını ve yakanlarıyla ilgileniyor. Teşkilat mensuplarının ve yakınlarının sorunlarını hüzünlerini paylaşan Sevilay Çevik, son olarak şehit çocuğuna doğum günü düzenledi. Sevilay Çevik, 5 Nisan 2016 tarihinde Diyarbakır’da teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş’ın 6 yaşına giren kızı Betül Aktaş’ı yalnız bırakmadı.
ŞEHİDİN KIZINI MUTLU ETTİLER
Polis Eşleri Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Sevilay Çevik ve yönetim kurulu üyeleri, TOKİ Yıldızlı İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okulda, polis teşkilatı mensupları ve okulun öğretmenlerinin katıldığı bir doğum günü kutlaması yapıldı. Minik kız mutlu etmeyi başaran Sevilay Çevik, şehitlerin emanetlerine sahip çıkmakla yükümlü olduklarını söyledi. Sevilay Çevik, şehit kızına hediye verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.