Trabzonlu savcıyı şehit edenler yakalandı

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde çıkan çatışmada iki terörist etkisiz hale getirildi, biri yaralı 3 terörist yakalandı. Yaralı teröristin Ovacık Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'u şehit eden ve eski CHP'li vekil Hüseyin Aygün'ü kaçıran 'Azad Cüngüş' kod adlı Gürbüz Topçu olduğu belirlendi.
Kahramanmaraş’ın Nurhak lçesine bağlı Barış Mahallesi Bulutpınarı kırsalında, Nurhak Jandarma Komutanlığı ekipleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışma sonucunda 2 terörist etkisiz hale getirilirken, 1’i yaralı 3 terörist yakalandı. Yaralı teröriste ilk müdahale hastanede yapıldıktan sonra Elbistan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Durumu ağır olan terörist buradan da Kahramanmaraş’a sevk edildi. Ölü olarak ele geçirilen teröristlerin cesetleri hastane morguna konulurken, iki teröristin sorgusunun ise sürdüğü öğrenildi.
Yaralanarak tedavi altına altın alınan 'Azad Cüngüş' kod adlı Gürbüz Topçu'nun 2012 yılında Ovacık Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'u şehit eden ve CHP 24'üncü Dönem Milletvekili Hüseyin Aygün'ü kaçıran kişi olduğu belirlendi. Güvenlik güçleri, 12 Ağustos 2012 tarihinde Ovacık'taki parti çalışmalarının ardından Tunceli'ye dönerken aracının önünü kesilerek alın konulan ve 48 saat sonra serbest bırakılan Hüseyin Aygün'ün de PKK'lı terörist Gürbüz Topçu tarafından kaçırıldığını belirledi. Bölgede jandarma ve özel harekat polislerinin geniş güvenlik önlemi aldığı öğrenildi.

işte o hain

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.