Üç Hilal'in altından ayrılmayacağım!

Geçtiğimiz hafta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar İlçe Başkanlığı görevinden MHP İl Başkanı Nihat Birinci ile yaptığı istişare sonucunda istifa eden Derviş Çelenk, istifasının ardından gündeme getirilen ‘Akşener hareketine katılmak için MHP’den istifa etti’ iddialarına sert çıktı. Çelenk, istifasının Akşener hareketi ile yakından uzaktan alakasının olmadığını belirterek aktif siyasete dinlenmek adına ara verdiğini ve ilerleyen dönemlerde aktif siyasete dönmek istemesi durumunda da bunun yerinin Üç Hilal’in altında yer alan Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu söyledi. ‘Benim yerim ve yurdum Üç Hilal’in altındaki Milliyetçi Hareket Partisi’dir’ diyen eski MHP Ortahisar İlçe Başkanı Derviş Çelenk, insanların birinci ağızdan duymadan böyle yakışıksız cümleler kullanmasının doğru olmadığını ifade ederek, “İlerleyen dönemlerde siyasete dönecek olursam başında sayın Devlet Bahçeli olsun ya da bir başkası olsun benim yerim ve yuvam yine Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Ben sadece aktif siyaseti bıraktım. Ne ülkücülüğümü bıraktım ne de MHP’liğimi... Benim başka parti gibi bir derdim yok, teklif gelirse cevabım kesindir. Aktif siyaset yapmayacağım sürece bir oyum vardır o da Milliyetçi Hareket Partisi’nindir. Benim şuan tek derdim yeni Ortahisar Kongresinin hayırlısıyla yapılmasıdır. Kongre yapılsın o kongrede inşallah yeni gelecek arkadaşlar bayrağı bizden daha yukarı taşıyacaktır. Başka bir parti de siyaset yapmam söz konusu bile olamaz. O insanlar benden duymadan böyle şetler konuşmasınlar. Benim yerim ve yurdum Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Sadece aktif siyaseti bıraktım.” dedi.

KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM

Eski MHP Ortahisar İlçe Başkanı Derviş Çelenk, Akşener hareketinden kimse tarafından aranmadığını kendisinin de öyle bir talebinin asla olmayacağını belirterek, “İnsanlar beni ararlar mı bilmiyorum. Yeni parti kurulacağı için haliyle siyaset yapacak insan ihtiyacı hissedecekler. Ancak adresleri arasında ben var isem bilsinler ki benim yerim ve yurdum Milliyetçi Hareket Partisi ve Üç Hilal’in altıdır.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105