Cimbom'un forveti Gümüşhane'de

Forvet hattını güçlendirmek isteyen Gümüşhanespor, Galatasaray’ın genç forveti ile anlaşmaya vardı. 

Kırmızı-beyazlılar, 23 yaşındaki Berk İsmail Ünal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Gümüşhanespor, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü forvet oyuncusu ile dün son kez bir görüşme gerçekleştirdi. Maaş konusunda yaşanan küçük sıkıntıları gideren kırmızı-beyazlılar, genç forvet oyuncusunu imzaya ikna etti.  

Berk İsmail, çarşamba günü Gümüşhanespor’daki yeni sezon çalışmalarına katılacak Galatasaray’ın dışında Süper Lig’de Antalyaspor ve TFF 1. Lig’de Giresunspor forması da giyen Berk İsmail, geçen sene Galatasaray U21 ile 15 maça, Galatasaray A takımı ile de bir maça çıktı. 16 maçta bin 276 dakika sahada kalan 23 yaşındaki forvet oyuncusu, 11 gol atarken, bir de asist yaptı.

Gümüşhanespor’a geldiği için heyecanlı olan Berk İsmail Ünal’ın özellikle Gümüşhanespor’un gelecek sezondaki şampiyonluk projesinden etkilendiği ve bu yüzden teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.