Yok böyle kaçış

Kurban Bayramı'nın birinci günü Rize’de kaçarak denize giren dana, bayramın son günü Trabzon’un Sürmene ilçesinde ortaya çıktı.Rize'de Kurban Bayramı'nın birinci günü kesilmek üzereyken ipini koparan dana, kaçmaya başladı ve denize atladı. Sahibi, üç gündür aradığı danayı hiçbir yerde bulamadı. Kaybolan dana bayramın son günü Trabzon'un Sürmene ilçesinde ortaya çıktı. İlçenin Çamburnu mevkiinde denizde yüzen danayı gören balıkçılar durumu Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi.

AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Danayı denizden kurtarmak için gelen Sahil Güvenlik ekipleri ve balıkçılar danayı kurtarmak istese de dana kaçmaya devam etti. Bir süre sonra yorulan dana çevredeki balıkçılar ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından sahile çekildi. Sahilde ayakta durmakta zorluk çeken dana, sahibine teslim edilerek Rize'ye gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.