AĞLATAN MEKTUP

Kaybolan babasının yeniden arandığını öğrenen genç kız Cumhurbaşkanına mektup yazdı

Trabzon’da arkadaşıyla birlikte 6 yıl önce kaybolan babasının yeniden arandığını öğrenen Elif Kaplan adlı genç kız Cumhurbaşkanı Erdoğan mektup yazdı. Genç kızın mektubunun duygu yüklü olduğu ortaya çıktı.

ÖZEL EKİP GÖRÜNTÜLERİ İNCELİYOR

Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde 2014 yılında sırra kadem basanı Mehmet Kaplan ve Köksal Kol adlı iki kişinin bulunması için 6 yıl sonra cinayet masası dedektiflerinden oluşan özel bir ekip oluşturuldu. Kayıp iki kişinin öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duran özel ekip, bir yandan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerini incelemeye alırken diğer yandan da kayıpların kullandığı cep telefonlarının HTS kayıtlarını araştırmaya başladı. 

DOSYA TOZLU RAFLARDAN İNDİRİLDİ

Arkadaşıyla birlikte ortadan kaybolan Mehmet Kaplan'ın kızı Elif Kaplan, babası kaybolduktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak, babasının bulunması için yardım istemişti. Elif Kaplan "Tayyip Amca" diye başladığı mektubunda, "Herkesin derdine çare oluyorsunuz. Bizim tek derdimiz, babamıza kavuşmak. Babamı çok özledim. Hiçbir baba çocuğunu bırakıp bir yere gitmez. Benim babam da öyle bir babaydı. Bunun için sizden yardım istiyoruz. Tayyip Amca lütfen babamı bana getir" sözlerine yer vermişti.

TELEFONLAR SON SİNYALİ NEREDEN VERDİ

Görevi yeni devralan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’in talimatıyla açılan dosya üzerinde başlatılan çalışmalar çerçevesinde özel ekibin kayıpları bulmak için üzerinde yoğunlaştığı kişilerden birinin hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Özel ekip, kayıp iki kişinin telefonlarının son kez nereden sinyal verdiğini tespit etmeye çalıştığı ve son yapılan görüşmeleri de incelediği öğrenildi. Yurt dışına çıkış yapmadığı belirlenen iki kişinin kaçırıldığı ihtimali üzerinde duran özel ekip, öncelikli olarak Mehmet Kaplan ve Köksal Kol’un iş yaptığı kişileri araştırdığı öğrenildi.

BABASINA OLAN ÖZLEMİNİ MEKTUBA DÖKTÜ

Babası için yeniden araştırma yapıldığını öğrenen üniversitesi öğrencisi Elif Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ikinci kez mektup yazdı. Elif Kaplan 6 yıl aradan sonra ikinci kez kaleme aldığı mektubunu CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderdi. Mektubunda babasına olan duygularını dile getiren Elif Kaplan, babasının bir an önce bulunmasını istedi.

İŞTE ELİF’İN O DUYGULANDIRAN MEKTUBU

Elif Kaplan, ‘Cumhurbaşkanım sizden babamı istiyorum’ diye başladığı mektubunda özlemini şöyle dile getiriyor: “Cumhurbaşkanım sizden babamı istiyorum. Bakın ben böyle özlem duyuyorum; Babacığım ben kızın Elif. 6 yıl önce bıraktığın küçük kızın Elif. O günden sonra hiç büyüyemedim baba. Ceketinin cebinden çikolata çıkar mı diye hiç bekleyemedim. Sofraya hiçbir zaman bir tabak eksik koymak istemedim. 6 yıldır hala o masada tabağın her sofraya kurulduğunda yerini alır. Kardeşlerim gittiğinde adını bile söyleyemiyorlardı, şimdi okuma yazma öğrendiler. Senin adını yazıyorlar. Baba ilk çocuğun ablam evlendi. Bembeyaz gelinlikler içerisindeydi. Kırmızı kuşağını taktı, herkese sarıldı, vedalaştı gitti. Gözleri seni çok aradı, biliyorum. Baba zaten 6 yıl öncede vedalaşamamıştık. Bir kızın sahip olabileceği en sevimli en ilgili babaydın. Sen benim babamsın. Benim babam bizi bırakıp hiçbir yere gitmez. Baba gittiğin gün üstümü kirletmiştim. Annem, ‘Babana göstereceğim bu halini’ demişti. Görmeyesin diye tişörtü yıkayıp tekrar giymiştim. Tişörtüm temiz, üstüm başım düzenli, gel gör. 6 yıldır bekliyorum. 6 yıldır ağzımı açıp ‘baba’ diyemiyorum. Cumhurbaşkanım sizden tek bir isteğim var. Benim sesimi duyun ve bana yardım edin”

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.